Esküvői Táncoktatás

eskuvo

Két összeillő lélek számára nem létezhet szebb ünnep, mint a szerelmet esküvel megpecsételő ceremónia, amely – ha őszinte szívvel köttetett – örök életre szól…
Ezen az eseményen táncolhat először az ifjú pár mint férj és feleség. Felemelő és meghitt pillanatok mindazoknak akik részesei ennek az eseménynek.

Az iDance Studio erre az alkalomra életre kelti álmaitok esküvői táncát! Legyen szó akár a klasszikusnak mondható keringők vagy akár a temperamentumosabb és érzékibb latin táncok, mellyel igazán egyedivé válhattok és szerelmeteket a mozgás szépségében fejezhetitek ki.

Számíthattok ránk akkor is, ha még nincs elképzelésetek melyik táncstílust választanátok! Szívesen segítünk, hiszen tudjuk, hogy a jó zeneválasztás és a testhezálló koreográfia döntő fontosságú lehet a kivitelezés sikerességében.
Az iDance Studio esküvői táncoktatása magán-táncóra keretében zajlik, hiszen a leendő produkciónak különböző egyedi igényeknek megfelelően kell létrejönnie az esküvő napján, melyhez egyedi időbeosztást is biztosítunk s így felejthetetlenné tehetjük koreográfiátokat és az előadásotok stílusát.
Amennyiben időtök engedi javasoljuk a magánórák megkezdése előtt egyéb társastánc óráink meglátogatását, hogy személyes tapasztalat alapján dönthessetek, melyik táncstílust találjátok a legtesthezállóbbnak.

Szeretettel várunk Titeket!