Légy Te a táncparkett legigényesebb táncosa!

 

Mit kell tenned, hogy ezt elérd!

 

Mindannyian különbözünk, így természetes, hogy mindenkinek más a stílusa.
Valakinek ez a szép valakinek az, de egy dologban mégis mindenki egyetért, az pedig az, hogy mennyire fontos, hogy egy ember ápolt legyen és tiszta.
Fontos, hogy mindig minden körülmények között legyünk rendben.
Legyünk tiszták, és ápoltak.

 

iDance Higénia 5 titka:

  1. Arc:

– Ha úgy érzed arcod nem túl higiénikus, pattanásokkal, mitesszerekkel teli, akkor érdemes picit többet foglalkoznod vele. Otthon elvégezhető ápolások: radírozás, tonizálás, hidratálás. Ha úgy érzed nem értesz hozzá fordulj kozmetikushoz bőrgyógyászhoz. Hölgyek soha ne feküdjetek le sminkkel a szemeteken, arcotokon.

  1. Haj:

– A haj az egyik legfontosabb dolog. Szinte az első dolog, amit a másik észrevesz rajtad. Ha hajad zsíros és igénytelen, az lehet akár kiábrándító is. Hajad legyen mindig tiszta és szinte frissen mosott. Próbálj olyan sampont választani, ami a hajtípusodnak megfelelő.

  1. Kéz:

– A táncban fontos, hogy kezed legyen mindig nagyon ápolt. A kézen látni, hogy mennyit adsz magadra! Ezt jól vésd a fejedbe! Figyelj rá, hogy ne legyen kiszáradva, és körmeid és kezeid legyenek mindig nagyon tiszták és ápoltak.

  1. Száj:

–  A tánc közben felszabadulnak energiák, és mivel folyamatos a mozgás így az ember hevesebben veszi a levegőt, és ezt követően nagyobb lendülettel fújja ki. Mielőtt elindulsz a partiba mossál fogat, és a leheleted legyen mindig tiszta. Szádra ügyelj, ne legyen cserepes és kiszáradt, mert ez igen kiábrándító lehet. Mindenki nagyon szereti a mentholt, és hidd el csodákra képes egy rágógumi, de figyelj, nehogy a lány hajában landoljon!!! Használhatsz még szájvizet, szájspray-t, vagy valamilyen cukorkát is.:)

  1. Test és Ruha:

– Szintén az egyik legfontosabb. Légy mindig jó illatú. Szeretjük mindannyian a kellemes parfüm felhőket. Tánc közben megizzadunk, ezért fontos, hogy a hónaljunkat dezodorral fújjuk be vagy kenjük be. Ha nagyon izzadós vagy legyen nálad parfüm, dezodor, és ajánlott egy váltó póló vagy ing.