Gercsényi Nikolett

Egész pici koromban éreztem át először a tánc örömét. A szüleim imádtak táncolni, és egyik alkalommal tanúja lehettem annak, ahogyan ők megélték a táncban Önmagukat, egymást és az adott pillanatot! Talán ez volt az első igazán nagy impulzus az életemben, ami a tánchoz köthető! Mára már elmondhatom, hogy a tánc nem csak életem egyik legnagyobb csodája, hanem az életem egyik legnagyobb szerelme is! Mondhatni, hogy hobbi táncosként kezdődött a pályafutásom.  Kerestem a módját annak, hogy vajon hogyan lehetne eljuttatni és átadni az embereknek, azt a felhőtlen szabadság érzést, és örömöt, amit a tánc közben jó magam is megélek! Mondják, hogy véletlenek nincsenek! Ekkor ismertem meg táncpartneremet Viktorio-t, akinek nagyon hasonlóak voltak az elképzelései, és az álmai így egész gyorsan és hatékonyan sikerült megteremtenünk a közös kis csodánkat!

Óráink jó hangulatban telnek így mindenki felszabadultan és otthonosan érezheti magát.  Fantasztikus dolognak tartom azt, hogy a tánc felszabadítja az embereket, és az szinte leírhatatlan, hogy milyen változásokon lehet keresztül menni a tánc által. Jó érezni és látni, hogy ebben a világban mennyivel egyszerűbb ismerkedni, mint más közösségekben. A tánc számomra egy Önkifejezés, szárnyalás, a test művészete, és talán olyan, mint maga az Élet! Sokszor felemelő, és mámorító, néha nehéz, és fárasztó, sokszor könnyed és lágy, huncut és játékos, és nagyon tanulságos és örömteli!
A tánc hirtelen a jelen pillanatban repíti az embert és abban a pillanatban nincsenek problémák……! Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásban a nőknél és a férfiaknál is arra, hogy mindenki megmerje éli Önmagát, a nőiesség és a férfiasság minden formáját!

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni Önmagát, aki picivel több Önbizalomra vágyik, aki szeretne normális környezetben szórakozni, aki szeretne új barátokra szert tenni, és persze itt rátalálhatsz álmaid párjára is!

Nixi & Gabes

Slavoczky Nikolett

10 éves korom óta táncolok, mondhatni a táncteremben nőttem fel. Először a versenytánc világát ismertem meg, itt tanultam meg küzdeni és kitartani a céljaimért. Miután lezárult életem ezen szakasza kipróbáltam más táncokat is, mint például a salsa vagy az indiai tánc; de csak ezek után találtam rá arra a táncra, amiben igazán önmagam lehetek. Az iDance Studio-ban azonnal megfogott a kizomba világa, így itt ragadtam. Niki és Viktor megtanított mindenre, ezt a tudást és életérzést szeretném átadni.

Csernáth Gábor

Csernáth Gábor vagyok, 4 éve húzott be a táncos közösség. Kubai salsával kezdődött a pályafutásom, majd bachatáztam és zoukot tanultam, de végül a kizomba lett az amit leginkább magaménak érzek. Megfordultam jópár külföldi fesztiválon, de a legtöbbet így is Nikinek és Viktornak köszönhetek, akik szuper óráikkal és egyedi stílusukkal megszerettették velem a kizombát. Azóta nem nagyon telik el olyan nap, hogy ne táncolnék, teljesen függő lettem 🙂 Számomra a tánc most már többet jelent egy hobbynál, afféle életstílus, nagyon szeretem és úgy érzem sikerül összeszednem annyi tapasztalatot, hogy van mit megosztanom másokkal.