WOMAN KIZOMBA SPECIAL DAY 2015.09.26.10:30

Szeptember 26. workshop

NŐISSÉG MŰVÉSZETE

 NIKIVEL


Regisztráció FINAL

 

Kedves Táncolni-Vágyó Hölgyek,

Szeretettel invitállak erre a csodálatos napra, mely nem csak a zenéről és táncról szól! Ez a nap “RÓLAD SZÓL” segít neked abban, hogy 100 % -ban meg merd élni Önmagadat és a Nőiességedet.
A mai rohanó világban oly keveset foglalkozunk azzal, ami legbelül igazán fontos nekünk így ez a program segít Neked abban, hogy Te is meglásd az igazi Valóságodat és érezd azt hogy mennyire fantasztikus vagy és egyedi.
A program első felében foglalkozunk a Kizombával majd ezt követően a Tarraxinhaval, és utána pedig elmélyülünk és megkezdődik a belső munka! ( a két program külön is látogatható Kizomba – Tarraxinha másik program MediTánc). Mindenki számára könnyen befogadható ez a nap! Mindegy hogy kezdő vagy vagy haladó,mert mindenki új dolgokkal fog találkozni az órán!
Ha készen állsz arra, hogy egy másik szemléletből érzékeld a táncot és Önmagadat, akkor gyere és erősítsd a csapat rezgését a jelenléteddel, és légy részese Te is ennek a fantasztikus programnak.

I.BLOKK

10:30 – 11:00 Regisztráció
11:00 – 12:00 Kizomba Basic +
12:00 – 13:00 Tarraxinha with Kizomba Steps
——————————————————————————-

II.BLOKK

13:20 – 15:20 MediTánc – Érzések kitáncolása Testizolációs gyakorlatok által (élő zenével dobosokkal)
15:20 – 16:20 Lazítás és a nap zárása Meditációval és Mantrázással

Program leírás:

I.BLOKK

~ Kizomba Basic + ~
A kizomba alaplépések áttekintése után felfedjük a titkot,hogy hogyan kell szépen lépni és hogy a lépések közben hogyan mozgassuk a csípőnket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hogyan válhat könnyen a Nő a legjobb követővé a Kizombában illetve tanulunk ráhangolódási technikát, mely által szinte azonnal érzékelni tudod a Férfi minden rezzenését. Foglalkozunk azzal, hogy a táncparkett szélén állva, hogyan tudjuk elérni azt hogy valaki felkérjen minket táncolni mindezt úgy hogy közben Nők maradunk. A másik fő fókusz a táncban lévő NŐIESSÉG MEGÉLÉSE.

~Tarraxinha with Kizomba Steps ~
A fő fókusz a CSIPŐ!!! Pici apró nőies mozdulatok csípőmozgással, melyet a férfiak közkedvelten vezetnek a Kizombában. Megtanuljuk, hogy mik a testen azok az információs központok amire ha figyelünk mindent le tudunk követni.

——————————————————————————-
II.BLOKK

~ MediTánc = A Nőiesség művészete – Önismeret – Tánc – Gyógyulás ~

Különböző izolációs mozdulat sorokat veszünk melyek által felszabadítjuk azokat az energiákat, amik segítenek nekünk abban, hogy érzékelni tudjuk az igazi valóságunkat, és hogy megmerjük élni azt akik valójában vagyunk. A MediTánc Rólad szól és az adott érzéseidről és a pillanatról. Segít feloldani a saját magad által felépített blokkokat és utat mutat a valóságba. A lassú és a gyors ritmikai váltások és a légzés által beindul az Önérzékelés és a tisztulás folyamata. A MediTánc emeli a fizikai állóképességet, mentálisan tisztítja az elmét és Gyógyítja a fizikai testet! Kitáncoljuk a bennünk lévő érzéseket. Építjük a test tudatot és elkezdjük a Nőiesség felszabadítását a testben. Ezek a mozdulatsorok által minden érzékelésünk tisztul, és a Testtudat emelkedik. Így könnyebbé vállunk fesztelenebbeké és könnyen vezethetővé.

A program all level így mindenkinek ajánlott, és természetesen úgy, hogy egy kezdőnek és egy haladónak is izgalmas lesz a megtapasztalás!:)

A Nap végén Mantrázunk és Meditációval emeljük a tudatosság szintjét és megerősítjük mindenkiben az EGYEDI ÉS EGYSÉGES BOLDOG NŐ képét. 🙂

Ajánlott ruházat:
Kizomba és Tarraxinha órára kérlek fehér felsőbe gyertek és kényelmes alsóba és javasolt a magassarkú cipő, de nem kötelező.
A MediTánchoz hozzál magaddal egy váltó fehér felsőt és kényelmes ruhát (lenvászon nadrág, bármi amiben komfortosan tudsz mozogni, cipőre nem lesz szükség,mert mezítláb leszünk).

Workshopok ára:

I.BLOKK:
2990 HUF elővételben, a helyszínen 3990 HUF

II.BLOKK
1490 HUF
MediTánc egy külön program melynek az ára 1490 HUF.
Mindenkinek nagyon javaslom és hidd el, hogy felemelő lesz!!!

I – II. BLOKK együtt:
3490 elővételben, a helyszínen 4490 HUF.

Befizetési lehetőség:
(H-K-Sz-Cs 18:30 -21:30 ig az Ó utca 43-49. I. emelet táncteremben személyesen nálam).

Ha szeretnél a program részese lenni kérlek az alábbi linken regisztrálj.

https://docs.google.com/forms/d/1EIqIumDLdqn11Bmg34X7cm847rC5KMMD2NlJquaGTqI/viewform

A helyszín létszámtól függően változhat!

NAGYON NAGY SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT ÉS EGÉSZEN BIZTOS, HOGY JÓL FOGOD MAGAD ÉREZNI ! 🙂

Ölelek Mindenkit!